Over ons

SQUARE is een hands on, multidisciplinair en gedreven team en beschikt over gedegen marktkennis die door de jaren heen is ontwikkeld.

SQUARE is gespecialiseerd in het Asset Management van Onroerend Goed Portefeuilles voor zowel institutionele, private Investment offices als particulieren beleggers met als doel efficiency en rendementsverbeteringen te realiseren. Dit doen we door onder andere het verlengen van bestaande huurovereenkomsten, het voeren van heronderhandelingen, het aansturen van Property management en verhuurteams.

Missie

Het is onze missie om de doelstellingen van onze opdrachtgevers op het gebied van vastgoed inzichtelijk te maken en te allen tijde de verwachtingen te overtreffen.

We maken dagelijks gebruik van ons brede netwerk waar onze cliënten de vruchten van plukken. Alles met enthousiasme, gedrevenheid en een gezonde dosis humor.


SQUARE is in september 2019 opgericht en we zijn een hands on, multidisciplinair en gedreven team en beschikken over een gedegen marktkennis die we door de jaren heen hebben ontwikkeld.

We streven naar korte lijnen en flexibele oplossingen met betrekking tot alle vastgoedvraagstukken waarbij nauwe werkrelaties en transparantie voorop staan. We zijn bewust van het feit dat elk gebouw een unieke situatie en verhuurstrategie vereist waarop wij een specifieke aanpak baseren.


Wie zijn wij?

Bernd-Jan Bolwijn

Bernd-Jan Bolwijn (1972) studeerde in Groningen en heeft ruim 20 jaar ervaring met betrekking tot de advisering op het gebied van vastgoedvraagstukken. Hij begon zijn loopbaan in 1999 bij Kamerbeek en aansluitend in 2001 bij Molenbeek & Partners Bedrijfsmakelaars en Jones Lang Lasalle (JLL) waarna hij in 2007 zijn eigen Vastgoed Consultancy bedrijf oprichtte.

In de periode tot en met 2019 is Bernd-Jan betrokken geweest bij vele beleggingstransacties en aan- en verhuurtransacties. In opdracht van BNP Paribas RE heeft Bernd-Jan vanaf 2013 diverse Asset management opdrachten uitgevoerd. Vanaf september 2019 doet Bernd-Jan gezamenlijk met Koen Voskuyl het management van SQUARE Asset Management

T: +31(0)6-14725828
E: bjbolwijn@squaream.nlOnze klanten