Nieuws

Het nieuws omtrent SQUARE

Utrecht, oktober 2021 “New Delphi” Utrecht De Meern almost leased out! Groot verhuur nieuws in “New Delphi” De Meern, bijna alle m² zijn verhuurd aan partijen met langjarige huurovereenkomsten. In afgelopen kwartaal hebben we diverse partijen gecontracteerd voor 5.535 m² kantoorruimte, waardoor we in 2021 10.265 m² hebben verhuurd! De huidige leegstand bedraagt op dit moment ca. 180 m². Het pand is in 2020-2021 volledig hoogwaardig gerenoveerd en heeft een upgrade van energielabel F naar A ondergaan. De laatste verbouwingen op de begane grond waar restaurant, hospitality, receptiediensten en meet en vergaderfaciliteiten worden gerealiseerd zijn einde jaar gereed. Een plek om te werken, te ontmoeten en te loungen ineen, wat zorgt voor de aangename combinatie van business meets pleasure.
Lees hier meer
Utrecht, 23-06-2021 Energielabel A+ Woerden Met trots delen wij een mooie duurzame upgrade van EPA label A+ voor de Middellandse Zee 11 in Woerden. Een onderdeel van de langjarige huurverlenging was het nog verder verduurzamen van het complex. Zowel huurder als verhuurder hadden de ambitie om het EPA label B te gaan vervangen voor een label A. In samenspraak met de huurder is er onder andere voor gekozen om ook te kijken naar de installatietechnische en middels een vervanging van de koelmachine en overige aanpassingen hebben we een EPA label A+ mogen ontvangen. Uiteraard hebben we dit niet kunnen doen zonder het goede advies vanuit Sweco die de begeleiding en advisering op zich heeft genomen in samenspraak met Eric Dekker.
Lees hier meer
Utrecht 17-05-2021 SQUARE feliciteert Fujitsu met het inhuizen aan de Rijnzathe 6 in De Meern (Utrecht)! Wij zijn trots op de succesvolle verbouwing die het pand heeft ondergaan, en wensen Fujitsu een vruchtbare toekomst toe. #transactie #3.605m² #87parkeerplaatsen #NewDelphi
Utrecht 16-04-2021 Kastelenplein Eindhoven-Een mooie nieuwe transactie: een langjarige verlenging van de huur (ca 1.773 m2) met Jumbo en extra aanhuur van een winkelunit. Transactie is tot stand gekomen door Square Asset Management voor opdrachtgever Kastelenplein Investment B.V. Zimmerman Retail en JP Retail Services zijn betrokken bij de verhuur voor de nog aanwezige leegstand in het winkelcentrum.