Diensten

SQUARE biedt een breed scala aan diensten.

Aanhuur

SQUARE stelt bij het zoeken van de juiste huisvesting gezamenlijk met de klant een Programma van eisen / wensenpakket samen op zowel technische, kwalitatieve en technische uitgangspunten. Aan de hand hiervan wordt de markt geïnventariseerd en na selectie van long en shortlist worden de onderhandelingen gestart over huurvoorwaarden en overige condities en voorwaarden wat uiteindelijk leidt tot een weloverwogen proces voor de keuze van het juiste gebouw.

Verhuur

SQUARE levert op maat gemaakte verhuurstrategieën. We zijn ons ervan bewust dat elk gebouw en elke omgeving anders is. We zijn op de hoogte van de laatste trends en demografische en economische ontwikkelingen en adviseren onze klanten graag hoe we het vastgoed op de meest succesvolle wijze in de markt kunnen positioneren en tot succesvolle verhuur te kunnen komen.

Aankoop en verkoop

SQUARE adviseert gebruikers bij het zoeken naar de juiste huisvesting in de huur en koopsfeer. We begeleiden eindgebruikers gedurende het gehele aankoopproces met het streven naar de meest optimale aan -/ verkoopprijs.

Beleggingen

We hebben ruime ervaring opgedaan in het adviseren van beleggers bij aan- en verkoop van beleggingsobjecten en / of portefeuilles. SQUARE adviseert haar opdrachtgevers in het gehele verkoop danwel aankoopproces en brengt de mogelijke opties in de markt in kaart.

SQUARE managet het due diligence proces en de marketing indien nodig gebruikmakend van professionele partners om zo tot een optimaal resultaat te komen.